Ik ver-zin

teksten die de lezer wil lezen 

U wil dat iedereen uw aanbod kent. Dat ze denken: Hé, dat is interessant voor mij. Dit is misschien wel wat ik zoek. Dat lezen ze in verhalen die hen inspireren. Omdat die verhalen een antwoord geven op de vraag, de nood, de behoefte van de lezer.

Uw lezers voelen zich aangesproken als de tekst voor hen geschreven is.


U hebt een opdracht, een doelstelling, een zakencijfer te realiseren. Maar dat is niet wat we gaan vertellen. Ik ver-zin uw opdracht naar verhalen en oplossingen. Ik schrijf teksten waar u zelf positie inneemt in verschillende thema's. Een standpunt dat uw aanbod een plek geeft tussen de concurrentie; de meerwaarde van uw product of uw dienst.

En uw lezers knikken, want ze zijn mee. U wordt herkend in volgende teksten. En u wil dat zo, want dat is wat u aanbiedt, en daar bent u fier op.